Caracteristici

Tehnologii

MiR

MiR este un robot mobil, sigur, eficient, care automatizeaza rapid transportul intern si logistica. Robotul optimizeaza fluxurile de munca, reducand resursele personalului si sporind productivitatea, reducand costurile, fara modificarea instalatiei. Robotul anevreaza in siguranta in jurul oamenilor si obstacolelor, prin usi si ascensoare, cu senzori si camere incorporate. Misiunea robotului poate fi adaptata cu usurinta folosind un smartphone, tableta sau computer conectat la retea.

Baterie pe baza de litiu

Ionul de litiu sta la baza unei baterii de litiu ecologica si cu intretinere redusa, un avantaj pe care alte tipuri de baterii nu il au. Nu este necesara programarea ciclurilor pentru a prelungi durata de viata a bateriei. In plus, auto-descarcarea este mai mica de jumatate, in comparatie cu nichel-cadmiu, ceea ce face ca ionul de litiu sa se potriveasca pentru aplicatiile ce presupun optimizarea consumului de energie. Este usor si compact, cu o cantitate de energie inmgazinata mare.

Lampile UV-C combinat cu ozon

Lampile de UV de joasa presiune folosesc lumina UVC pentru a obtine sterilizarea rapida a bacteriilor, mucegaiurilor, ciupercilor, virusurilor si microorganismelor atat in aer, cat si in apa. Aproximativ 40% din energia electrica este transformata direct in radiatii UVC cu emisie monocromatica la 254 nm pentru aplicatii germicide. Ozonul este cel mai puternic agent oxidant disponibil: reactioneaza cu o multitudine de compusi organici si poate oxida si dezinfecta aerul si apa.

Software-ul

Software-ul determina automat dimensiunea spatiului si calculeaza durata ciclului de dezinfectie. PHS este operat de o tableta controlata de un operator. Dupa finalizarea ciclului, PHS se opreste automat si notifica operatorul despre starea procesului de dezinfectie.