Cateva cuvinte

Despre noi

Servicii Exceptionale

Noi suntem Tecnoservice Equipment

O companie infiintata in 1999, specializata in furnizarea de echipamente si tehnologie pentru testarea, analiza si controlul calitatii materialelor.

Tecnoservice Equipment, este o companie infiintata in 1999, specializata in furnizarea de echipamente si tehnologie pentru testarea, analiza si controlul calitatii materialelor in industrie si cercetare.

Datorita Pandemiei COVID19, care ne pune in fata unor provocari greu de anticipat, am luat decizia de a actiona si de a ne angaja in activitati care duc la limitarea raspandirii infectiilor cu agenti patogeni si la care suntem expusi in orice spatiu si in orice moment al activitatilor noastre zilnice. Impreuna cu Autognity Italia, am stabilit un parteneriat prin care aducem in Romania cele mai noi si revolutionare sisteme de dezinfectie cu UV-C si Ozon, o combinatie ingenioasa si utila intre functionalitatile multiple ale robotilor industriali moderni si metode clasice fizico-chimice de distrugere a agentilor patogeni.

Experienta, pasiunea, comunicarea orientata spre client, corectitudinea, creativitatea, promptitudinea si autoperfectionarea sunt valori pe care le-am promovat si le-am exersat in echipa Tecnoservice Equipment si pe care le punem la baza dezvoltarii acestui nou proiect in care credem ca poate aduce binele pe care cei din jurul nostru au mereu nevoie!

Ramanem alaturi de dumneavoastra si suntem dedicati calitatii produselor si serviciilor noastre, prin echipa extraordinara pe care o avem si prin modul in care suntem organizati, cu scopul de a contribui semnificativ la succesul si bunastarea clientilor nostri!

Echipa Tecnoservice Equipment


Pentru Oferte si Consultanta

Contactati-ne!